Ledige plasser på kulturskolen

kulturskolen elever - Klikk for stort bilde

Holmestrand og Sande kulturskole er et kommunalt opplæringstilbud for barn og unge som ønsker å fordype seg i et kunstfag. Kulturskolen har tilbud innenfor fagene musikk, visuell kunst og drama-teater.

Våre tilbud er åpne for elever i alderen 6-19 år. Vi har ca. 400 elever som får opplæring av 22 høyt kvalifiserte lærere på ulike disipliner. Undervisning foregår hovedsakelig på Gjøklep ungdomsskole, Hof kultursenter og kulturskolelokalet i Sande (“Brakka”), men også ute på enkelte barneskoler etter nærmere avtale.

Elevopptaket for 2019/2020 er gjennomført.

Vi har ledige plasser på:

• Bratsj/fiolin (Holmestrand)
  • Cello
  • Drama-teater (Sande)
  • Musikkproduksjon
  • Trekkspill
  • Korpsinstrumenter Holmestrand (fløyte, messinginstrumenter, klarinett/saksofon og slagverk). Ta kontakt med kulturskolen for mer informasjon.

Vi har kort venteliste på:

• Fiolin (Sande)
  • Gitar (Sande)
  • Piano (Sande)
  • Sang (Sande)

Kulturskolen tar imot nye søknader hele året. Dersom du er interessert i noen av våre tilbud, kan du sende inn søknad via vårt elektroniske søknadsskjema.

Les mer om kulturskolen

Les Kulturskolen vår: med lærere som brenner for sine kunstfelt