Vanningsrestriksjoner 2019

Dame-vanner - Klikk for stort bilde

Fra mandag 20. mai til fredag 23. august innføres det vanningsplan i Holmestrand kommune.

Vanning kan skje etter forbokstav i etternavn eller navn på borettslag/sameie, på følgende dager mellom kl. 18.00 og 23.00:

A–G: onsdag og lørdag
H–L: mandag og torsdag
M–Å: tirsdag og fredag

Det er tillatt å vanne bed, busker og lignende med enten én spreder eller én håndholdt hageslange med munnstykke, så lenge du kun vanner på de dagene som er avsatt til deg. Vanning av plen med spreder eller åpen slange er ikke tillatt.

Holmestrand kommune kan komme med ytterligere vanningsrestriksjoner dersom det går en lengre periode uten nedbør. Dette vil i så fall bli godt informert om.

Fritidsboliger/hytter har ikke tillatelse til å vanne. Det kan gis dispensasjon for vanning av nysådd plen eller ferdigplen, samt nyanlagte busker og hekker. Søknad om dispensasjon sendes til kommunen.

Har du spørsmål?
Kontakt Holmestrand kommune på 33 05 95 00.