Les av vannmåler før 31. desember

Husk å lese av vannmåleren før 31. desember - Klikk for stort bilde I år kan alle med vannmåler i Holmestrand kommune sende inn avlesningen digitalt via vår nettside.

I uke 49 sendes avlesningskortet for vannmåler i posten til alle med vannmåler i Holmestrand kommune.

Registrér avlesning digitalt

Ved digital avlesning kan du raskt og enkelt registrere vannforbruket innen fristen. For å registrere avlesningen digitalt så trenger du brukernavnet og passordet som er oppgitt på avlesningskortet.

Registrér avlesningen her

Husk frist 31. desember

For riktig årlig avregning av forbruksavgift på vann og avløp, må alle vannmålere avleses innen 31.12.2018. Oppgjøret for vannmåleren kommer på fakturaen for 1. termin 2019.

Ikke på nett?

Hvis du ikke har mulighet til å registrere avlesing på nettsiden, kan du sende inn svarslippen i posten som før. Portoen er betalt, så det er ikke nødvendig å frankere svarslippen.