Fremtidsrettede lærere søkes til Holmestrandsskolen

Elev og lærer i klasserom - Klikk for stort bilde

Det er ledig både faste og midlertidige stillinger som lærere i Holmestrandsskolen fra skoleåret 2019/2020. I Holmestrandsskolen får du kolleger med god digital kompetanse, og et klasserom der alle elever har sin digitale enhet.

Er du en relasjonsbygger som vil utdanne elever i takt med den digitale utviklingen i samfunnet? Da kan Holmestrandsskolen bli din neste arbeidsplass.

Her er skolene i Holmestrand kommune

Les  om Holmestrandsskolen

Digital satsing i skolen

Holmestrand kommune satser på pedagogisk bruk av digitale verktøy i undervisningen, både for å øke elevenes læring og som et redskap i vurderingsarbeidet. Våre elever har sin personlige digitale enhet. I Holmestrandsskolen er vi opptatt av elevers læring og utvikling, og vi legger til rette for mestring og inkludering i en digital skolehverdag.

Holmestrandsskolens digitaliseringsstrategi finner du her

I Holmestrandsskolen tilbyr vi lærere:

• Klasserom der alle elever har sin digitale enhet
  • Kolleger med god digital kompetanse
  • Kurs og faglig støtte innen digitalisering
  • Mulighet for relevant etter- og videreutdanning
  • Fokus på pedagogisk utviklingsarbeid
  • Engasjerte og dyktige skoleledere
  • God oppfølging av nyansatte
  • Godt arbeidsmiljø og gode kollegaer

Les stillingsannonsen og søk her!