Foreslå hvor benken skal stå!

Kjærlighetspar på en benk - Klikk for stort bilde

Under innbyggermøtet i mai med ordfører Alf Johan Svele, var en av de tydeligste tilbakemeldingene fra folk: vi trenger flere benker.

Denne tilbakemeldingen er tatt på alvor, og nå lanserer Holmestrand kommune en digital mulighet for innbyggerne til å foreslå hvor vi trenger nye benker. Vi håper at alle som ønsker seg flere utplasserte benker, ser på denne kampanjen som en fin måte involvere innbyggere på.

Hvor burde benken stå?

Hvor trenger vi en benk i Holmestrand- og Hofområdet synes du? Er det en tursti du synes det mangler en benk? En lekeplass? Ta bilde av plassen du synes benken skal stå, last opp bildet gjennom linken og fortell oss hvor det er og hvorfor benken burde stå akkurat der!

Har du en utfordring med å laste opp bilder, kan de også sendes til suzy.haugan@holmestrand.kommune.no

Foreslå steder, og stem på dine favoritter her

Det er mulig å legge inn forslag frem til 20. september. Det er også mulighet for å stemme på den benkplasseringen du liker som du selv eller andre har foreslått. Kommunen vil plassere ut opp til 5 benker.