Vinterferieaktiviteter 2018 - alle turene er fullbooket!

Det er veldig hyggelig at mange har lyst å benytte seg av tilbudet vi gir til barn og unge i Holmestrand kommune, men nå er alle tre turene fullbooket.

Det er også ventelister til alle turene, så muligheten nå for å komme med - er ikke tilstede.

Kulturkontoret arrangerer aktivitetsturer i Forsidebilde vinterferieaktiviteter 2018 1
vinterferien for barn og unge i Hof og Holmestrand. Det vil være voksne med på turene, men det blir ikke mulighet til en-til-en - oppfølging. Er det slike behov, må foresatte meldes på på lik linje med barnet, og betale egenbetalingen.

Vi tilbyr:

• Tur til Teknisk museum
  • Tur til Kongsberg skisenter
  • Tur til Drammen kino og McDonalds

Se detaljert program her:
Vinterferieaktiviteter 2018 (PDF, 2 MB)

Bindende påmelding innen 16. ebruar kl. 12.00

Påmeldingen må inneholde:

• Navn på barnet:
  • Alder på barnet:
  • Evt egen mobilnummer:
  • Navn på foresatte:
  • Foresattes mobiltelefon:
  • Hvor kommer barnet på bussen? Alternativer: Hof skole, Botne skole, Kleiverud skole, Ekeberg skole og Gjøklep ungdomskole (kun for tur til Kongsberg)

Du får bekreftelse når påmeldingen er mottatt og registrert.
Det er førstemann til mølla-prinsippet som gjelder, og vi har begrenset med plasser så vær rask med påmeldingen!

Påmeldingen gjøres til:

Mette Måge Olsen