Tv- aksjonen 2017 - Unicef

Årets TV-aksjon skal gi barn i Colombia, Mali, Pakistan og Sør-Sudan tilgang på læring

Tv-aksjonen 2017 - Unicef logo - Klikk for stort bilde

Ett av fem barn i krigs- og konfliktområder står i dag uten skolegang. UNICEF jobber hardt og målrettet for at barn ikke skal få ødelagt fremtiden på grunn av voksnes kriger og konflikter. Skolegang gir barn som lever i konfliktområder en mulighet til å lære, leke og være sammen. På sikt bidrar utdanning til å gjenoppbygge samfunn og gi håp for fremtiden.

Mer utfyllende informasjon om årets TV-aksjon finner du på nettstedet www.blimed.no.Tv-aksjon 2017 - Unicef - Klikk for stort bilde

Aksjonsdagen er søndag 22. oktober, og starter kl. 15.00 og avsluttes kl. 18.00.

Du kan melde deg på direkte via www.blimed.no, sende e-post til: guel@holmestrand.kommune.no eller ringe Servicetorget i kommunen på tlf: 33 06 41 00.